WIE ZIJN WE?

Onze missie & visie

visie

Patch Pharma streeft ernaar om de referentie te zijn op het vlak van het strategisch verbinden van farmaceutische/gezondheidsmerken met apothekers en andere gespecialiseerde doelgroepen.

Ruim 20 jaar promoten en verdelen we de ons toevertrouwde merken in apotheken in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg.

Kwaliteitsvolle, lange termijn partnerschappen met onze klanten - apothekers en laboratoria - stellen ons in staat om een sterke en actieve aanwezigheid van onze merken te ontwikkelen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Groei, duurzaam succes, innovatie en een kwalitatieve dienstverlening waarbij de klant centraal staat, zijn een absolute must binnen Patch Pharma.

Wat maakt ons sterk?

sterk

Permanent marktonderzoek- en analyse

Onze ogen zijn non-stop op de markt gericht teneinde geen enkele opportuniteit te missen. Voor ons is dit geen opdracht maar een gewoonte boordevol uitdagingen en fun.

Productlancering, -positionering, -promotie, -training en merchandising

Het kloppend hart van marketing en sales. Hier gaan we voluit en dit leidt tot gezonde, duurzame en succesvolle merken.

Salesforce recrutering, training en coaching

Een goed opgeleide en geïnformeerde medewerker is een gelukkige en succesvolle medewerker én resulteert in een tevreden klant.

Kortom, een strategische en methodische benadering op basis van relevante KPI's via gespecialiseerde tools: CRM, SFE monitoring, performance management, BI reporting & monitoring. 

Ons team

team

Het beheer van uw productenportefeuille is in goede handen. Patch Pharma heeft zijn vakkennis en zijn expertise met de jaren - sinds 1997 - ontwikkeld bij grote, mondiaal opererende farmaceutische bedrijven en doet er alles aan om al zijn partners te laten meegenieten van deze competenties.

Ongeacht de competentiepool die Patch Pharma u kan bieden, of het nu gaat om distributie dan wel om marketing, promotie of verkoop van uw producten : wij beschikken over high-end oplossingen, aangepast aan uw behoeften.

De verkoopsteams van Patch Pharma zijn gespecialiseerd in de verkoop en promotie van gezondheisoplossingen. Dankzij deze specialisatie treden ze deskundig, efficiënt en professioneel op en kunnen ze optimaal inspelen op de vragen van uw directe klanten: de apothekers in België en Luxemburg.

 

Bij Patch Pharma spreek je met mensen en niet met een bedrijf. We zijn een sterk team, stuk voor stuk mensen met visie, kennis en karakter. Een team van dynamische en enthousiaste medewerkers met uiteenlopende ervaringen. Wat ons bindt is professionalisme en passie voor het vak.

Op zoek naar uw Patch Pharma afgevaardigde? Klik hier voor meer informatie (enkel mogelijk wanneer u ingelogd bent).

Hilde Machiels - General Manager & Business Development

"Inspired by focusing and innovating to bring the extraordinary to every day."

Viviane Villé - HR-Admin Support-Accounting

"Inspired by ensuring a spotless collaboration between You & Patch Pharma."

Anaïs Hulet - Product Manager

"Inspired by ensuring continuous innovation & timely product launches with the necessary impact."

Nathalie Siciliano - Supply Chain

"Inspired by ensuring a seamless supply chain."

Anne-Sophie Gossuin - Customer Service

"Inspired by ensuring a spotless collaboration between You & Patch Pharma."